Vårt mål är att förbättra människors hälsa, livskvalitet och tillsammans med patienten skapa ett friskare liv.

Om Båstad Kiropraktorklinik

Båstad Kiropraktorklinik är en mottagning där vi har som målsättning att hjälpa dig till ett friskare, rörligare och mer balanserat liv. Hos oss arbetar legitimerade kiropraktorer och certifierade medicinska massageterapeuter i nära samarbete för att kunna ge dig bästa möjliga vård.

Vi ska vara det naturliga valet när människor i Båstad och intilliggande kommuner vill ha hjälp med att förbättra och bibehålla sin rygghälsa och livskvalitet.

Vi som jobbar här

Andreas Knutsson

Andreas Knutsson

Leg. Kiropraktor

Andreas utexaminerades 2009 från Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Därefter gjorde han sin AT-tjänstgöring på Ängelholms lasarett och Kiropraktorkliniken i Helsingborg, där han arbetade fram till 2021. Andreas har bakgrund både som tennisspelare och tennistränare på elitnivå, med erfarenheter såväl nationellt som internationellt. Andreas har även jobbat många år som Personlig Tränare och har examen från Personal Training School i Stockholm från 2003.

Marianna Köblös

Marianna Köblös

Cert. massageterapeut

Marianna tog sin examen som certifierad medicinsk massageterapeut 2018 och har sedan dess arbetat heltid i yrket. Marianna har bred erfarenhet som massageterapeut och hjälper dagligen så väl idrottare som kontorsarbetare och pensionärer.

Företagsavtal

En av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag är rygg och nackrelaterade besvär samt huvudvärk. Minst åtta av tio svenskar får någon gång i livet besvär med ryggen. Varje år kostar detta våra företag miljontals kronor i sjukfrånvaro.

Kiropraktisk friskvård är en lönsam investering för alla företag då frisk och välmående personal leder till ett bättre fungerande företag. Avdrag får göras av arbetsgivaren för förebyggande behandling och/eller rehabilitering av de anställda.

Båstad Kiropraktorklinik samarbetar bl. a med Unilabs. Detta ger snabb tillgång till bilddiagnostiska undersökningar så som röntgen, MR och ultraljud när detta anses nödvändigt. Båstad Kiropraktorklinik har också avtal med Falck Healthcare. Här har företaget ett abonnemang som ger de anställda tillgång till behandling och rehabilitering. Vi samarbetar även med flertalet försäkringsbolag.

Kontakta oss för mer information

Sjukvårdsförsäkring

Har du privat sjukvårdsförsäkring?

Har du privat sjukvårdsförsäkring ska du kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Båstad Kiropraktorklinik har samarbetsavtal med de flesta av landets försäkringsbolag.

Vi erbjuder även friskvård

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag. Du kan betala med Epassi om din arbetsgivare är ansluten. Kontakta oss eller din arbetsgivare för mer information.

DKV Hälsa
Falck
Unilabs
Länsförsäkringar
Gjensidige
Euro Accident
Bliwa
SOS International
Epassi
IF

Patientavgifter

Hos oss är all vård privat finansierad. Vi är en primär vårdgivare och du kan komma till oss direkt utan remiss. Här finner du våra patientavgifter för 2024. Vi accepterar endast kortbetalning på kliniken. Fakturering till företag och privatpersoner är möjlig. Du kan även betala med Qliro, allt eller lite i taget, nu eller senare. Med Qliro kan du betala på det sätt som passar dig bäst.

-150x61-

Om du har behov av regelbunden behandling hos Båstad Kiropraktorklinik har vi förmånliga vårdkort att köpa som kan ge upp till 30% rabatt på behandling. Vi erbjuder även studentpriser vid uppvisande av giltigt Studentkort.

Nybesök kiropraktor785 kr
Återbesök kiropraktor585 kr
Återbesök kiropraktor barn/ungdom upp till 20 år495 kr
Stötvågsbehandling (utförs av kiropraktor)585 kr
Stötvågsbehandling + kiropraktisk behandling785 kr
Digital hållningsanalys (utförs av kiropraktor)590 kr
Medicinsk massageterapi 45 min765 kr inkl. moms
Bilddiagnostikdebiteras separat beroende på undersökning.

Kontakt

Du hittar oss på Ängelholmsvägen 263 i Båstad Företagsby. För dig som kommer med bil finns det gratis parkering i nära anslutning till kliniken. Åker du kollektivt tar du förslagsvis buss 506, stiger av vid busshållplatsen Dala Sinarpsvägen precis utanför Båstad Företagsby. Vid entrèn till Båstad Företagsby finns en översiktskarta. Kliniken ligger i byggnad B4 som är villan längst upp till höger på området. Kliniken är även tillgänglighetsanpassad.

Adress
Ängelholmsvägen 263
269 42 Båstad

Telefon / Tidsbokning
0431-826 00

E-post
info@bastadkiropraktor.se

Öppettider
Måndag: 09.00-19.00
Onsdag: 09.00-19.00
Fredag: 10.00-15.00
Vid nationella helgdagar kan ordinarie öppettider avvika.

Boka tid